ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iOS Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Artrage and windows 64 bits

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    32

    Artrage and windows 64 bits

    Is there any problem with Artrage to use a 64-bit Windows ?

    I am having some problems with my computer oparating.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North
    Posts
    32
    I've never had any problems with Artrage on Windows 7 - 64bit (cannot attest to Windows XP 64 bit though).

    What KIND of problems are you having?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    601
    I agree, it's been working fine for me on 64 bit as well. We'd need more info to be able to help you.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    NC, USA
    Posts
    2,874
    Vista 64 bit here, and it's been working great.
    Nothing is easy to the unwilling.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Berwick, Melbourne, Australia
    Posts
    13
    I'm using XP-64 bit & never had any issues.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ambient Design
    Posts
    3,504
    ArtRage is compatible with 64 bit Windows. If you're having any technical problems feel free to let us know or contact us directly via the support page at www.artrage.com/artrage-support.html

    Let us know what version of ArtRage you're using, what exact operating system you're using and describe the problem in as much detail as possible and we'll be happy to help.
    Dave
    Resident Bug-Hunter
    Ambient Design

  7. #7
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    32
    Artrage(3.5.4) works propely.
    I've got some problems with the operating of my computer (Windows 7 64 bits).

    I sometimes got a bleu screen or windows start-up of doesn't occcur.

    Some things doesn't work propely on my compter and I am looking everywhere to find the problem : my tablet wacom, a program.... I don't know what.

    Thanks. I'll look for in an other direction.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    17

    More details

    What kind of Tablet and driver are you using? BSOD is a sign of driver problem.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    32
    I use a wacom tablet (intuos 4).

    Now, I think the problem is the computer itself.
    It's a new one and has never worked properly. I returned it to the seller and wait news from him.
    With my old computer I haven't got any problem (window xp 32 bits).

    Thanks all of you.

  10. #10

    Could ArtRage future releases be faster? what about a 64bit app, it would be faster?

    Hi, congrats, nice app, I bought a ArtRage 4 pack, I have been trying this software since the first version, and I was wondering
    Could ArtRage future releases be faster? what about a 64bit app, it would be faster?
    I am having issues in files largen than 5000 pixels per side.
    Selection and transform are are slow tools, specially if you undo them.
    You have develop a very nice app, but its a little chubby, are you planning to upgrade its speed in future realeases?
    Thanks Advanced.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •