ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iOS Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Results 1 to 6 of 6

Thread: help with posting screenshot

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fontenilles,France
    Posts
    5,803

    help with posting screenshot

    OK..................everyone is going to think I'm a dummy but who cares about that anyway?

    How do you show the art rage page you are using as an image to post in the gallery.........I've seen it done a few times but haven't got a clue how to do it!

    Can anyone tell me please?
    Da go Te'
    Best to you

    Peter............
    Have a listen to or buy my music : http://www.reverbnation.com/playlist...artist_3522106
    and the Aubrey Small website:http://www.aubreysmall.com/
    My Facebook page:https://www.facebook.com/profile.php?id=100010972992278

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    53
    On a PC, set Artrage to how you want the shot, hit the Print Screen key on your keyboard, open your graphics package of choice, select new, and then paste. There is your screen shot.

    I don't have a clue as to how you would do it on a Mac.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fontenilles,France
    Posts
    5,803
    THANK YOU FOXY!!!
    Da go Te'
    Best to you

    Peter............
    Have a listen to or buy my music : http://www.reverbnation.com/playlist...artist_3522106
    and the Aubrey Small website:http://www.aubreysmall.com/
    My Facebook page:https://www.facebook.com/profile.php?id=100010972992278

  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Cape Town, South Africa.
    Posts
    2,067
    Erm...sorry Foxy, but what exactly is a 'graphics package of choice'? ops:

    Thanks.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    North Wales
    Posts
    2,028
    A'graphics package of choice' could be Adobe photoshop. Or Microsoft Paint which usually comes with XP/Vista. There are a few good free ones out there like Photofiltre.
    http://www.download.com/PhotoFiltre/...-10634969.html

  6. #6
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ambient Design
    Posts
    3,504
    Also, in ArtRage 2.5 you can paste the screenshot directly into ArtRage. After pressing the print screen button, you can start a blank document and press ctrl+v or choose "Paste clipboard to a new layer" from the edit menu.
    Dave
    Resident Bug-Hunter
    Ambient Design

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •