Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: .PTG-thumbnail image not work.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Finland.
    Gallery
    View images
    Posts
    649

    .PTG-thumbnail image not work.



    Hi Rage-team.

    I notice that ptg-thumbnail not work any more and i load new thumbnail-file and try to execute it and i get error message,,,see on the image.

    What help this problem :?:

    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Auckland New Zealand
    Gallery
    View images
    Posts
    672
    Hi Heikki

    Read this http://www2.ambientdesign.com/forums...pic.php?t=8081

    this should fix your problem
    Graham Fisher
    Email: Home cripster99@gmail.com

    Homepage: artwheel.org

    Mobile: 021-029-75930

    Artrage 2.6
    Artrage 3.5
    Artrage 4.04

    Wacom Graphire 6x8 Bluetooth
    Win7
    4GB 64bit
    sp2

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Gallery
    View images
    Posts
    186
    Thumbnails extension doesn't work for me in 2.5
    Attached Images Attached Images  
    Charlie

    ArtRage for Art | EnergyXT2 for Music | Blender for 3D

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ambient Design
    Gallery
    View images
    Posts
    3,521
    We're currently working on an updated version of the free thumbnail viewer addon we wrote. Currently there are some problems in some situations but we intend to fix this and make it available from our download page. Sorry for the inconvenience in the meantime everyone!
    Dave
    Resident Bug-Hunter
    Ambient Design

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Finland.
    Gallery
    View images
    Posts
    649


    Thanks Dave the information,,,,, now i know the problem,,,,i start to think that there is something problem of my windows,,,,which is not so big surprice,,, i'm waiting so make good work,,,not so maximum urgent problem for me,,,,of cource necessary because help lot of that file-looking,,,,, thanks.


  6. #6
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ambient Design
    Gallery
    View images
    Posts
    3,842
    Are you guys using Vista, or XP?
    AndyRage's mantra for graphics engine code:
    "Sure - how hard can it be?"

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Gallery
    View images
    Posts
    186
    XP SP2 for me!!
    Charlie

    ArtRage for Art | EnergyXT2 for Music | Blender for 3D

  8. #8
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Finland.
    Gallery
    View images
    Posts
    649


    I have Windows XP.


  9. #9
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ambient Design
    Gallery
    View images
    Posts
    3,842
    32 bit or 64 bit?
    AndyRage's mantra for graphics engine code:
    "Sure - how hard can it be?"

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Gallery
    View images
    Posts
    186
    XP 32bit Home SP2
    Charlie

    ArtRage for Art | EnergyXT2 for Music | Blender for 3D

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •