Results 1 to 6 of 6

Thread: How to adjust panels ?

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Location
    Lyon, France
    Posts
    218

    How to adjust panels ?

    Hi,

    How to adjust panels ? It seems difficult to do.

    Thanks for your help!
    Windows 10 - Surface
    ArtRage Studio Pro... ArtRage 7.1.3
    Draw and paint with a simple corded mouse.
    My gallery: https://www.pinterest.fr/cb6973/les-...de-christelle/

  2. #2
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,854
    Most, but not all, floating panels in AR6 and ARV can be adjusted vertically by grabbing hold of the adjustment bar at the bottom of the panel and dragging it Down or Up.
    In general panels can not be adjusted horizontally, but some panels do allow you to choose to have them display in ‘Narrow Mode’.
    If available, this option can be found in a panels sub-menu by clicking the menu icon in the top right corner of the panel.
    Maker Of Replica Macoys

    Techie Stuff:
    ArtRage Vitae 7.1.4 ~ 15" Macbook Pro
    ~ macOS 10.15.7 ~ 4 Core i7 3.1GHz CPU ~ 16GB RAM ~ Wacom Intuos4 M
    Instagram

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Location
    Lyon, France
    Posts
    218
    ... I feel stupid, it doesn't work with me !
    Windows 10 - Surface
    ArtRage Studio Pro... ArtRage 7.1.3
    Draw and paint with a simple corded mouse.
    My gallery: https://www.pinterest.fr/cb6973/les-...de-christelle/

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,854
    Hi Claudine,
    Not to worry Can you give some more info as to exactly what you are wanting to do with the panel?
    Is it one panel in particular or all panels in general?
    Are you using AR in Classic Mode or Docked Mode?
    Maker Of Replica Macoys

    Techie Stuff:
    ArtRage Vitae 7.1.4 ~ 15" Macbook Pro
    ~ macOS 10.15.7 ~ 4 Core i7 3.1GHz CPU ~ 16GB RAM ~ Wacom Intuos4 M
    Instagram

  5. #5
    Join Date
    May 2012
    Location
    Lyon, France
    Posts
    218
    Yes you're right, I would like to adjust several panels vertically but it didn't work.
    Windows 10 - Surface
    ArtRage Studio Pro... ArtRage 7.1.3
    Draw and paint with a simple corded mouse.
    My gallery: https://www.pinterest.fr/cb6973/les-...de-christelle/

  6. #6
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,854
    Hi Claudine,
    It should work like this;
    Name:  Untitled.jpg
Views: 48
Size:  31.6 KB
    Maker Of Replica Macoys

    Techie Stuff:
    ArtRage Vitae 7.1.4 ~ 15" Macbook Pro
    ~ macOS 10.15.7 ~ 4 Core i7 3.1GHz CPU ~ 16GB RAM ~ Wacom Intuos4 M
    Instagram

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •