Results 1 to 6 of 6

Thread: Where is my serial number?

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Location
    Lyon, France
    Posts
    214

    Where is my serial number?

    Hi,

    I have just bought ArtRage Vitae. I don't find my Serial number. I would like to note it in my member area.

    Thank you for your help.
    Windows 10 - Surface
    ArtRage Studio Pro... ArtRage 7.1.3
    Draw and paint with a simple corded mouse.
    My gallery: https://www.pinterest.fr/cb6973/les-...de-christelle/

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ambient Design
    Posts
    3,935
    Now that we've moved to the Windows and Apple App stores Licensing doesn't require a serial number.
    So long as you have your Windows or Apple store login you can always download the latest edition of ArtRage Vitae.
    AndyRage's mantra for graphics engine code:
    "Sure - how hard can it be?"

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Location
    Lyon, France
    Posts
    214
    Yes but it is not convenient if I have no web connexion and have to reinstall Artrage. What am I going to do? I really can't receive a copy and a serial number?...
    Windows 10 - Surface
    ArtRage Studio Pro... ArtRage 7.1.3
    Draw and paint with a simple corded mouse.
    My gallery: https://www.pinterest.fr/cb6973/les-...de-christelle/

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Location
    Lyon, France
    Posts
    214
    So it's hopeless... It's too bad, I have bought ArtRage Studio Pro, ArtRage 4, ArtRage 5, ArtRage 6, ArtRage Vitae, and what a reward the regular fans get in return!
    Windows 10 - Surface
    ArtRage Studio Pro... ArtRage 7.1.3
    Draw and paint with a simple corded mouse.
    My gallery: https://www.pinterest.fr/cb6973/les-...de-christelle/

  5. #5
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    1

    Exclamation Separate Purchases Necessary?

    Quote Originally Posted by AndyRage View Post
    Now that we've moved to the Windows and Apple App stores Licensing doesn't require a serial number.
    So long as you have your Windows or Apple store login you can always download the latest edition of ArtRage Vitae.
    I used to be able to install on Windows at home and Mac at work. I just got the Windows version installed. Does this mean I would have to purchase another for my computer at work? If this is how it is going to be from now on, Vitae might be the last upgrade I'll do for ArtRage.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    109
    Yes, you have to purchase a separate license for Mac.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •