Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Pen Tool for ArtRage using AutoHotKey

  1. #21
    Join Date
    May 2014
    Location
    Portsmouth UK
    Posts
    719
    As far as I'm aware unfortunately the tool that is used for this to work called Autohotkey isn't available on an macOS

  2. #22
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    10
    Does anyone have a link to this that works? I changed computers and can't live without this awesome thing Red created!!

  3. #23
    Join Date
    May 2014
    Location
    Portsmouth UK
    Posts
    719
    Here are a few different versions! :

    https://1drv.ms/u/s!AtMMyTeySVJKhIRA...M8HRw?e=K1CXm8

  4. #24
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    10
    Oh wow lots of options!! Thank you so much, I couldn't find the one I was using before but I think version 2 will be the closest. Thank youuu, so excited!

  5. #25
    Join Date
    May 2014
    Location
    Portsmouth UK
    Posts
    719
    Oooooh, after a little digging around, I found version 1 too! :

    https://1drv.ms/u/s!AtMMyTeySVJKhIRB...mF2AQ?e=hKevdg

  6. #26
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    2,938
    Thanks Red and Breezy (for asking for this). I had lost this tool when my previous laptop died recently and now having Windows 11 along with ARV I just thought that the tool wouldn't work anyway. So I'm very pleased to have been able to download it again with all it's variations and will see which is the most useful for my way of working. Thanks again!
    June.

    Oh God of homeless things, look down
    And try to ease the way
    Of all the little weary paws
    That walk the world
    today.
    -
    Unknown.

    http://enug66.deviantart.com/gallery/

    [My setup: hp 15in laptop, 24in acer 2nd monitor, Huion QK11 wireless drawing tablet, Windows 11, ArtRage Vitae.]

  7. #27
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    S.E. USA
    Posts
    27

    How to open?

    I downloaded ver. 8 but when I double click or try to open I get the message "what program do you want to open with".
    How do I open the script? Win 11, ArtRage Vitae open. I tried 'open' with ArtRage 6, the helper did not show up.

    Thank you

  8. #28
    Join Date
    May 2014
    Location
    Portsmouth UK
    Posts
    719
    The script will need a tool called autohotkey to be installed, which is an automation scripting language for Windows, so just google autohotkey, download and install.

    Then on double click the ahk file should run up correctly using autohotkey!

  9. #29
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    S.E. USA
    Posts
    27
    I am sorry, I read that but the left side of the brain tried to move it to the right side of the brain and it must of been lost somewhere in the middle
    I will give it a try. Thanks!

  10. #30
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    S.E. USA
    Posts
    27
    I 'Bing'ed AutoHotKey and it popped right up. Downloaded all to see which one I like best. Thank you for sharing your nice programing!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •