Results 1 to 4 of 4

Thread: Hide Layer & Undo bug

  1. #1
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    2

    Hide Layer & Undo bug

    Using Version 6.0.9 (and the one before that), full version

    OS: Windows 10 Pro 1903

    Way of reproducing bug: Create another layer (layer 2). Do something in that layer. Hide layer 1. Undo previous action.

    There are no error messages but you can no longer use undo or redo anything, breaking the functionality of the program until it restarts.
    For some reason it renames the layer, making me think you have two undo vectors. But hey, I have no insight in your code.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,094
    Hello Armandreano and welcome to the ArtRage forums
    Well, what do you know, it dose the same on Macs too!
    Interesting bug find.
    Maker Of Replica Macoys

    Techie Stuff:
    ArtRage 6.1.1 ~ 15" Macbook Pro
    ~ macOS 10.14.6 ~ 4 Core i7 3.1GHz CPU ~ 16GB RAM ~ Wacom Intuos4 M

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ambient Design
    Posts
    3,869
    Oh, great find! Thanks for the details on reproducing this bug. I've had a few people complain about a strange undo bug related to layer operations and I haven't been able to pin it down. Now I can!
    Thank you for the excellent bug report.
    AndyRage's mantra for graphics engine code:
    "Sure - how hard can it be?"

  4. #4
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by AndyRage View Post
    Oh, great find! Thanks for the details on reproducing this bug. I've had a few people complain about a strange undo bug related to layer operations and I haven't been able to pin it down. Now I can!
    Thank you for the excellent bug report.
    You're welcome. I have a programming background so I provided what I thought you needed. Hope to see a fix because I kinda use layers and undo a lot :P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •