Results 1 to 4 of 4

Thread: Custom brush loading setting

  1. #1

    Custom brush loading setting

    Hello
    Unless I'm missing something the brush loading setting seems unbalanced in AR6 making it only really useable from 90% upwards. It seems like a bug as from 60 and below we just get the same single sample of the brush head stamp.
    Thanks

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2019-07-18 at 09.33.46.jpg 
Views:	3 
Size:	98.6 KB 
ID:	97787

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    190
    Me, too! Some will fade out gradually at different rates based on loading, like "flower chain" and "paint splat". But some are all-or-nothing like "curly brush". In "checks dirty", the width of the path changes more noticeably than the point at which the paint runs out. For several of them there's a point at which there is no change based on setting -- like you show of 70 being the same as 60. My ArtRage is running on Windows 10. Yours, too?

  3. #3
    Thanks for the confirmation. I'm on the latest Mac Os so I guess it's not Os specific.
    Cheers

  4. #4
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Italy
    Posts
    14

    Same problem with custom brushes

    Same problem with custom brushes

    Click image for larger version. 

Name:	Custom Brush.jpg 
Views:	3 
Size:	126.4 KB 
ID:	97887

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •