ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iOS Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Results 1 to 6 of 6

Thread: 1) Forum Webpage error 2) how change subscription?

  1. #1

    1) Forum Webpage error 2) how change subscription?

    1) Question: how can I change my current subscription to a thread without posting to it? I did not find any option in the profile area where I can only SEE but not change the subscription...

    2) When I'm browsing the forum I often, very often, get this page - see attached image... Click image for larger version. 

Name:	secureconnection.JPG 
Views:	4 
Size:	71.5 KB 
ID:	93623

  2. #2
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    939
    Hello Astrid,
    To unsubscribe from a Forum click on the small dark dot/symbol thing that used to be a green check mark before you subscribed. Hum… was that clear? Perhaps not
    Here’s a picture instead!
    Click image for larger version. 

Name:	Screen Shot 2017-08-20 at 19.14.11.jpg 
Views:	6 
Size:	140.7 KB 
ID:	93626
    To unsubscribe from a thread within a Forum, go to that thread and click on the 'Thread Tools' tab near the top right of the page and choose Unsubscribe from the dropdown.

    As to your second problem I don’t know. Do you get the same when using different web browsers?
    Maker Of Replica Macoys

    Techie Stuff:
    ArtRage 5.0.5 ~ 15" Macbook Pro
    + 22" HD Monitor ~ macOS 10.12.6 ~ 4 Core i7 3.1GHz CPU ~ 16GB RAM ~ Wacom Intuos4 M and a Spyder4Pro (to keep the colours true!)

  3. #3
    thank you for your reply
    Quote Originally Posted by markw View Post
    Hello Astrid,
    To unsubscribe from a thread within a Forum, go to that thread and click on the 'Thread Tools' tab near the top right of the page and choose Unsubscribe from the dropdown.
    thanks, never knew what these buttons mean
    ....and how can I change it? So from: weekly to daily or instant or back to weekly etc?

    As to your second problem I don’t know. Do you get the same when using different web browsers?
    no I did not try yet....

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    939
    Hello again,
    Good question?
    So, let’s see, if you click on the 'Quick Links' tab (next to the 'Forum Actions' tab near the top of the page when you log in) and choose Subscriptions.
    That takes us strait there. Find the thread you want.
    And now perhaps it’s time for another picture;
    Click image for larger version. 

Name:	Screen Shot 2017-08-20 at 21.41.45.jpg 
Views:	4 
Size:	140.9 KB 
ID:	93627
    And I think that should do it.
    Maker Of Replica Macoys

    Techie Stuff:
    ArtRage 5.0.5 ~ 15" Macbook Pro
    + 22" HD Monitor ~ macOS 10.12.6 ~ 4 Core i7 3.1GHz CPU ~ 16GB RAM ~ Wacom Intuos4 M and a Spyder4Pro (to keep the colours true!)

  5. #5
    thanks! had a hard time to find it (looked on the top while it was on the bottom ) but I did !

  6. #6
    Join Date
    May 2013
    Posts
    39
    Hi,


    For your "Secure Connection Failed" issue, what web-browser are you using?


    Our website, payment gateway and forums all have SSL security (You might notice the little padlock and HTTPS on the URLs). Your connection is encrypted, which helps keep your private data safe from being snooped by others.
    If that padlock appears to be broken (red, rather than green), it's a good idea to avoid entering login passwords, personal details or credit card information, etc. That goes for any website, as it might not be secure.

    Click on the padlock, near your URL bar. From there you should be able to find "More Information" about the SSL Certificate. Ensure it's valid and not expired.
    (Ours would be "Issued To" common name "www.artrage.com" with the origanization "Ambient Design Ltd")

    The "Issued by" is DigiCert. This however might be a "Personal Root Certificate" depend if you have a virus scanner, playing a part with the security protection.

    If there's an option: Click on "Advanced" for more information on why the connection is not secure. It should give you an error code and reason.

    Else you could try:
    1) Ensure your web-browser isn't dated and old. If it's extremely old, it might not understand the latest encryption. Consider updating it.
    2) Ensure you have cookies enabled on your web-browser and that your login session hasn't expired.
    3) Check your anti-virus and/or firewall, if they use a "Personal Root Certificate" for the SSL connections of your web-browser.
    4) Check your web-browser plugins are safe and not affecting your security.
    5) Run a virus scanner (such as SpyBot - Search and Destroy, which has a free version and specialises in web-browser anti-spyware) just to make sure you aren't infected (worst case).

    If you are using Firefox as the web-browser, check here for more help:
    https://support.mozilla.org/en-US/kb...ot-secure-mean

    If you need any help with these, unsure or still have issues, let us know. We are happy to help (you can also contact us at: support@artrage.com).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •