ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iOS Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Results 1 to 6 of 6

Thread: how to?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Columbus/Ohio/USA
    Posts
    1,558

    how to?

    i have a nvidia card , GTX 750...it has multiple screen sockets but i don't know what i need to have or to do to connect a second screen.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    2,004
    June.

    Oh God of homeless things, look down
    And try to ease the way
    Of all the little weary paws
    That walk the world
    today.
    -
    Unknown.

    http://enug66.deviantart.com/gallery/

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Columbus/Ohio/USA
    Posts
    1,558
    looks good to me if i only had some usb ports free.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    2,004
    You'll have to invest in a USB hub.
    June.

    Oh God of homeless things, look down
    And try to ease the way
    Of all the little weary paws
    That walk the world
    today.
    -
    Unknown.

    http://enug66.deviantart.com/gallery/

  5. #5
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    937
    Hi Rondo,
    You should be able to connect a second monitor directly to your system via an available video port, e.g. DVI, VGA, HDMI etc…
    Check the specs for your computer to see what video ports it has available and then look for a monitor to suit.
    Most monitors should come with the necessary connection cables and any Windows drivers they may need for them to work.
    Last edited by markw; 06-14-2015 at 10:03 PM.
    Maker Of Replica Macoys

    Techie Stuff:
    ArtRage 5.0.5 ~ 15" Macbook Pro
    + 22" HD Monitor ~ macOS 10.12.6 ~ 4 Core i7 3.1GHz CPU ~ 16GB RAM ~ Wacom Intuos4 M and a Spyder4Pro (to keep the colours true!)

  6. #6
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Columbus/Ohio/USA
    Posts
    1,558
    thats what i thought.....but i think i shall need a adapter because my 2th monitor has a bleu (blue?) connector to it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •