ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iOS Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Results 1 to 3 of 3

Thread: problem with imported PS brushes

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Australia
    Posts
    599

    problem with imported PS brushes

    Hi, every time I import any .abr hair or fur brushes, I get this look - they are nothing like in Photoshop. This happened in AR 4 and also in the latest update. The pic below is from a bunch I installed just now.

    Do I need to change some settings? They used to work fine in vs 3.

    Any help would be appreciated. Thanks.
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    1,855
    What did they look like before?

    The first thing I'd suggest is to try changing the Spray Rate to 100% (That decides how close together they are).
    Ambient Design Tech Support & Community Manager

    This is not my signature.

    Go forth and read the tutorials. Also, check out the featured artists!

  3. #3
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Australia
    Posts
    599
    Thanks Hannah, setting to 100% does make a difference. These hair ones aren't as lush looking in AR as they are in Photoshop, but ticking the shadow option in AR gives some depth so I'll work on that, and try some more options.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •