ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iOS Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Results 1 to 4 of 4

Thread: colors not showing

  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2

    colors not showing

    I'm using the full version of AR4 on an XP SP3 machine.

    Yesterday I created an image just as expected, the last thing I did was use a stencil. Saved the image and quit.

    Today I load the image from yesterday and was going to work on it but none of the tools (brushes) would lay down any color.
    So I opened a new canvas and was going to start over but ran into the same issue, no color no matter what I try.

    Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    1,851
    That sounds weird! Could you contact us directly at support@artrage.com so we can troubleshoot?
    Ambient Design Tech Support & Community Manager

    This is not my signature.

    Go forth and read the tutorials. Also, check out the featured artists!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    Sorry HanahRage for not responding sooner. I rebooted and everything went back to working as it should. I will keep this forum in mind if anything else happens like that.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    1,851
    Oh good.

    If it does come back, please let us know; we don't like it when ArtRage misbehaves and will do our best to fix it for you.
    Ambient Design Tech Support & Community Manager

    This is not my signature.

    Go forth and read the tutorials. Also, check out the featured artists!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •