ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iOS Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Results 1 to 6 of 6

Thread: Dust effect?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3

    Dust effect?

    Hello friends.I paint a horse in B&W,and the ground of the picture i used as reference,have dust,i try to make the dust with airbrush,but im not really happy,
    anyone have a brush to make dust,or maybe help trick.
    thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    3438 ft above sea level
    Posts
    2,951
    Hi Cris
    I've put together a cloud, mist, fog and dust brush effects .arpack
    Hopefully you can find something to your liking in it

    Download here:
    http://www.silicongraffiti.com/Cloud_Dust.zip

    g'luck
    "I paint because I love to cut mats" (Arthur Alexander)

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Great thanks Juz

  4. #4
    Join Date
    May 2013
    Location
    England
    Posts
    86

    Mac

    Does this work on a Mac? I love AR and I am trying to paint mist. On Painter I would have used the Digital Airbrush on number of layers, but I'm not sure how to do it on Artrage.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    939
    Quote Originally Posted by Pat McDonald View Post
    Does this work on a Mac? I love AR and I am trying to paint mist. On Painter I would have used the Digital Airbrush on number of layers, but I'm not sure how to do it on Artrage.
    Yes it dose
    Juz has made an AR Pack of them. Download and un-zip Juz's file.
    If AR is not running just double click on the AR Pack and AR will automatically wake up and go about installing the pack. If AR is running then go to File > Open Package File... to start the import process.
    These smoke, dust, mist brushes etc... from Juz are for the Sticker Spray tool.
    Maker Of Replica Macoys

    Techie Stuff:
    ArtRage 5.0.5 ~ 15" Macbook Pro
    + 22" HD Monitor ~ macOS 10.12.6 ~ 4 Core i7 3.1GHz CPU ~ 16GB RAM ~ Wacom Intuos4 M and a Spyder4Pro (to keep the colours true!)

  6. #6
    Join Date
    May 2013
    Location
    England
    Posts
    86
    Thanks, I'm trying them now ...

    Good, clear instructions ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •