ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iOS Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with recording script - settings?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    204

    Problem with recording script - settings?

    I have a problem with recording the script. I want the tracing photo to go with the script as a layer.
    I've managed to do this once but when I try again it will not work, the photo does not want to come along. The tracing layer is empty.
    Unfortunately I don't remember what I had for special setup that made the transfer successfully once.

    What settings do I need to do?
    I would be most grateful for help with this. I have tried different settings for a whole day now, without success.

    I love this opportunity otherwise to obtain high resolution images of the iPad paintings, it's great!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    New Zealand
    Posts
    3,140
    There is a bug that can cause a tracing image not to be applied to the canvas when recorded in a script. We are (literally) just about to submit a fix for this so I hope to see it live on the store soon.
    Matt
    ArtRage UI
    Ambient Design.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    204
    Quote Originally Posted by MattRage View Post
    There is a bug that can cause a tracing image not to be applied to the canvas when recorded in a script. We are (literally) just about to submit a fix for this so I hope to see it live on the store soon.
    Aha, good to know that it is not me who do wrong then. Do you know anything about how long before you have fixed this bug problem?
    I understand that it is difficult to answer, but I'm so eager...

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ambient Design
    Posts
    3,504
    We have a fix internally and will be submitting it to the store shortly. It takes a little time to get through Apple's review process and if it's accepted it will appear as an update usually a week or so after we submit, it depends on how long the review process takes.
    Dave
    Resident Bug-Hunter
    Ambient Design

  5. #5
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    204
    Thanks for this information Dave! It sounds like it's pretty close in time, that's comforting.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    204
    After the latest update I have no problem anymore, thanks! I just love using AR on the iPad

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •