Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: ArtRage Package and Script Files.

  1. #11
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    France
    Posts
    35

    Exclamation

    I have found the "problem".
    When we add a package, the files are not installed in the "Resources" folder located in the installation folder (for me, under "Program Files").
    They are installed in the "Resources" folder located here :
    "C:\Users\<User>\AppData\Roaming\Ambient Design\ArtRage 3\Resources"
    It is not a problem for the pens because Artrage permit de choose it by the user interface. But for the colors, we have to locate the "col" file. The problem is that "AppData" is an hidden folder and so it is not very practical (I don't want to have to show the hidden folders).
    Maybe an option could be added in the next releases to choose the colors added in a simpliest way (like the pens).

  2. #12
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    NC, USA
    Posts
    2,877
    Selecting Tools > User Content > Open Users Color Pickers Folder will bring you directly to the folder, without having to remove the hidden feature. It'd be nice to have that option directly on the Samples panels menu, too, like the Stencils panel and the presets panel has.
    Nothing is easy to the unwilling.

  3. #13
    Join Date
    May 2009
    Location
    3438 ft above sea level
    Posts
    2,950
    Quote Originally Posted by MattRage View Post
    Due to the size of most ArtRage Package Files, and the potential size of Script files that include paintings, while we will be making some available directly from our site we will unfortunately be unable to host them directly on our forums.
    Hiya Matt
    Just wondering if it would be possible for Ambient to allow .arpack files with the same file size limitations as .pdf and .stk files for upload here?
    "I paint because I love to cut mats" (Arthur Alexander)

  4. #14
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    New Zealand
    Posts
    3,163
    Now that we've released 3.5.1 we're going to start looking at Package and Script options again, I'll let you know as soon as we have something sorted, but that may be an option!
    Matt
    ArtRage UI
    Ambient Design.

  5. #15
    Join Date
    May 2009
    Location
    3438 ft above sea level
    Posts
    2,950
    Fantastic... thanks Matt
    "I paint because I love to cut mats" (Arthur Alexander)

  6. #16
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    New Delhi, India
    Posts
    1

    Smile

    How I can get the packages for my artrage 4 ??????

  7. #17
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    NC, USA
    Posts
    2,877
    Quote Originally Posted by Prashant Jr. View Post
    How I can get the packages for my artrage 4 ??????
    I'm not sure what you mean. You just locate a package from the Supply forum (or wherever someone may have posted one) and save it to your computer. They should all work for ArtRage 4, since AR4 is the newest version of the program.
    Nothing is easy to the unwilling.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •