ArtRage 5 Product PageArtRage Lite Product PageArtRage for iPad Product PageArtRage for Android Product PageArtRage  Android Oil Painter Free Product PageArtRage  Free Demos Page

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: AR3 Plugin - Ultra Sharpen

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Rome/Italy
    Posts
    1,223

    Smile AR3 Plugin - Ultra Sharpen

    This is my second filter for artrage3 studio pro... title "ULTRA SHARPEN".

    NOTE: ONLY PC VERSION!

    This filter increases the contrast of the edges of an image using a particular parameter. This allows the emphasis of details.



    EXAMPLE:
    original painting



    with ultra sharpen



    FUCTION "VIEW EDGES"

    The function "View edges" allows you to trace the outline of a drawing, creating interesting situations. You can export the images created and make the stencils... why not? (export the image and import it as a stencils)



    OTHER EXAMPLES:





    DOWNLOAD:

    http://www.mediafire.com/?t4eigzny0qm

    MIRROR1:
    http://www.zshare.net/download/73349906594de2ab/

    MIRROR2:
    http://rapidshare.com/files/35936361...arpen.zip.html

    CU!
    Last edited by misterpaint; 03-06-2010 at 07:06 AM.
    .
    //
    Stefano Fiore - Rome/Italy (Misterpaint)
    // Tablet Wacom Intuos 4 Medium- XP SP3
    // My Portfolio: http://www.stefanofiorearte.com
    // 3D Art Gallery for all artists (my web project) http://www.grifioartgallery.com

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Bristol, England
    Posts
    80
    You're the best, Misterpaint!

    I don't know if you saw my thread earlier in this forum, requesting a Sharpen Plug-in, but it looks like you've taken care of it!...many thanks.
    This is what we find:
    The hope that springs eternal,
    Springs right up your behind.


    cLuMsY_Joel's Flickr Portfolio

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Rome/Italy
    Posts
    1,223
    has been a pleasure LuMsY_joel... Unfortunately it is only for PC
    .
    //
    Stefano Fiore - Rome/Italy (Misterpaint)
    // Tablet Wacom Intuos 4 Medium- XP SP3
    // My Portfolio: http://www.stefanofiorearte.com
    // 3D Art Gallery for all artists (my web project) http://www.grifioartgallery.com

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    2,565
    Nice work on these filters Stefano. What tools allow you to create filters? Are you also a programmer?
    Be well,

    "Teach, Learn, Thrive"~DM


  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Australia
    Posts
    1,524
    Possibly Filter Forge ??
    Vista Business SP2 - 32 bit
    Hardrives - 320Gb main
    MB - Intel Core 2 CPU@2.4Ghz

    Memory
    - 2 Gb
    Graphics Card
    - NVidiaGeForce 8800GT,190.62
    Cuda

    Monitor
    - Hewlett Packard 22

    AR3 Studio Professional Unleash The Full Power

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Rome/Italy
    Posts
    1,223
    I used filtermeister. I'm not a programmer .. I enjoy just experimenting and sometimes it is very simple
    .
    //
    Stefano Fiore - Rome/Italy (Misterpaint)
    // Tablet Wacom Intuos 4 Medium- XP SP3
    // My Portfolio: http://www.stefanofiorearte.com
    // 3D Art Gallery for all artists (my web project) http://www.grifioartgallery.com

  7. #7
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Australia
    Posts
    1,524
    Cool i didn't know there was another Filter Forge type program, i'll have to go looking into it now, $300 bucks for Filter Forge

    Maybe FilterMeister is cheaper
    Vista Business SP2 - 32 bit
    Hardrives - 320Gb main
    MB - Intel Core 2 CPU@2.4Ghz

    Memory
    - 2 Gb
    Graphics Card
    - NVidiaGeForce 8800GT,190.62
    Cuda

    Monitor
    - Hewlett Packard 22

    AR3 Studio Professional Unleash The Full Power

  8. #8
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Rome/Italy
    Posts
    1,223
    filtermeister is limited compared with filterforge
    .
    //
    Stefano Fiore - Rome/Italy (Misterpaint)
    // Tablet Wacom Intuos 4 Medium- XP SP3
    // My Portfolio: http://www.stefanofiorearte.com
    // 3D Art Gallery for all artists (my web project) http://www.grifioartgallery.com

  9. #9
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Australia QLD
    Posts
    435
    How do I add filters to AR3? .........and then where will I find them to use them?
    Last edited by Albert; 01-02-2010 at 04:01 PM.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    2,565
    I've looked into filter forge and I am very impressed with the possibilities. I have not found anything that suggests that I can actually save out custom filters as 8bf files though. Can anyone confirm this?

    Thanks for the info Stefano.
    Be well,

    "Teach, Learn, Thrive"~DM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •