Results 1 to 2 of 2

Thread: Brush problem (image attached)

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seattle, WA
    Gallery
    View images
    Posts
    7

    Brush problem (image attached)

    Recently, my hard drive crashed and I have had to reinstall everything onto a new HD. Happily, AR2 is easily re-downloadable...but I have discovered something during this process that I can't solve.
    Name:  artrageissue.jpg
Views: 109
Size:  61.5 KB

    As you can see in this image...whenever I make a stroke, it will add a random "pen flick" shape on top of each of these circles. These are supposed to be regular, circular circles and there is information being added into it that I am not doing with my tablet. Now, naturally I thought this would be a settings issue with Wacom, but in Photoshop and Painter this problem does not happen. I can't seem to adjust any of the brush settings in Artrage to fix this either and it does happen with all brushes (paint, pencil, everything).

    Keep in mind, I did not have this issue prior to my hard drive crash and I have all the most recent drivers for the tablet.
    Is this a known issue and how do I fix it?

    -D

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seattle, WA
    Gallery
    View images
    Posts
    7
    Nevermind...I solved the problem by using "Use precise tablet mode" in Preferences.

    Feel free to delete thread, thanks!

    -D

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •