PDA

View Full Version : Copy Visible layers



ginahobbit
10-15-2019, 06:06 AM
Hi there all your wonderfully artistic people.

In Artrage 6, there is an option to 'copy visible layers'. I thought, probably foolishly, that you could copy said layers and paste them into a fresh page and although I go through the motions, this is not what happens. What happens is that only one layer pastes, so I still have to do them all individually.

So, quickie question.
Is this what it should do or is it for something else...or...does it not work? hahaha

Every hopeful...
Ginahobbit

markw
10-15-2019, 06:38 AM
Hello ginahobbit:),
Well I never noticed that!
It doesn’t appear in previous versions of AR and isn’t documented as a new feature in AR6.
So, yes it’s either totally broken or perhaps some code that Andy was playing/experimenting with and forgot to remove prior to AR6’s release and shouldn’t even be there!

ginahobbit
10-16-2019, 07:02 AM
Hahaha....
Ok, well, I shall wait until he remembers it and see what happens then.
Thank you for your reply!