PDA

View Full Version : Straight line hack!



nakedfanatic
02-19-2007, 01:54 PM
Okay, I think I've come up with a work-around for this much requested feature. :lol:

_
02-20-2007, 07:09 AM
Hm, are you planning on selling this as an AR plugin? :D

_

Torley
02-25-2007, 06:46 PM
Hahaha this cracked me up SO MUCH! If there was an ArtRage: The Comic, this would be a lovely strip!

hanzz
02-25-2007, 07:58 PM
Yes, but this really IS the way we have to do it now.

Hmm, .........an AR comic? thatzz an idea....hmmm........

nakedfanatic
02-26-2007, 10:26 AM
I came up with the cartoon when it finally dawned on me to make straight lines this way... I was sure a lot of people already had thought of this, but I was sure a few people hadn't too!

Improv
02-26-2007, 12:33 PM
Yes, but this really IS the way we have to do it now.

Hmm, .........an AR comic? thatzz an idea....hmmm........

As Tyco's agent, I have to tell you he wants top billing. So I guess it will be called Tyco and ArtRage2?

:twisted:

cripster
02-27-2007, 09:00 AM
nice hack but what if you can only use 1 hand :)

like me at the mo if i need a line i export then load into paint shop do the line then reload into AR, a long way of doing things but it works.

nakedfanatic
02-28-2007, 09:14 AM
Cripster, just blue-tack the ruler to the tablet!! :lol:

Dregnought
03-05-2007, 11:09 PM
Might not work cuz of the surface. Use a big, heavy book?

hanzz
03-06-2007, 03:28 AM
As Tyco's agent, I have to tell you he wants top billing. So I guess it will be called Tyco and ArtRage2?


one line,....a link....show this to the cat....it's either acting or...... :twisted:

http://www.skipmorrow.com/html/galleries/cats-frameset.html