PDA

View Full Version : fun portrait



eighty+
05-09-2010, 05:46 AM
don't no whats come hope for the best:confused::confused:it might be a self portrait done 20 years ago when I was young:D:D and 1 Iv'e been practicing using pen pencil , brush I tried palette knife no joyI think I got on better with the brush then the pencil as the line is finer I have trouble when I save the painting as I don't seam to be able to bring it back I only get it as a ref:
help needed please

eighty+
05-09-2010, 05:52 AM
:confused::confused::confused: sorry I'll try again later:mad::mad:

eighty+
05-09-2010, 07:17 AM
still trying:D:D:D

eighty+
05-09-2010, 07:31 AM
one more try :confused::confused::confused:

eighty+
05-09-2010, 07:47 AM
3 but not the 1's I tried to show the 1's that Iv'e been playing with on rage any suggestions please

Docsmith626
05-09-2010, 08:22 AM
All three images are skillfully executed, but the first conveys a remarkable intensity that suggests you have put a good deal of thought and effort into it. I would hesitate to suggest any improvements. It stands quite well on its own.

eighty+
05-09-2010, 10:34 PM
docsmith thank for comments the self portrait was done about 20 years ago the other 2 done last year pencil before I knew about rage the one's i've done in rage when playing with pen couldn't show as wrong format???
needing help ??

mannafig
05-09-2010, 11:25 PM
Great pic's Eighty+:):)
when saving your pics to post you need to export image as a jpeg or png you should be able to post them up here with no trouble then.hope this is of some help:):)

eighty+
05-09-2010, 11:32 PM
mannafig many thanks from a oldie :D:D what rage are you using ???

mannafig
05-09-2010, 11:38 PM
studio pro.

eighty+
05-10-2010, 01:34 AM
hi mannafig is it that much better?? and worth upgrading I'm only using a small tablet would that be alright?? thanks for replying

mannafig
05-10-2010, 02:20 AM
I would say yes definitely upgrade if you can. I also only have a small bamboo tablet and it works fine. there are a lot more settings in studio pro.:):)

carlcath
05-13-2010, 03:56 PM
I like the expressions you are able to get in your drawings.
I am using Studio Pro as well but since you ask, I'm guessing you are using 2.5. To post, use the "export image" command under the "file" menu instead of the "save" command. Change the file type to jpg then save it. If that is not clear, tell me and I'll bring up version 2.5 and send a couple of screen shots.

To attach the image, scroll down below this box and there you see the caption" additional options" and under "attach files", click on "manage attachments" and when it brings up a new window click "browse" and locate the directory the image is in, click on the image then click on the box that says "open" and that should do it.

eighty+
05-14-2010, 12:51 AM
thanks mannafig I'm on 30 days trial studio pro it looks good, even though I havn't got used to 2.5 I think I will upgrade, I might get time to understand it . I was going to put a smilie in but they wont work (:--))

Mike Severoff
05-16-2010, 06:19 AM
Personally I liked the first(1) and the third(3)