PDA

View Full Version : Magic Wand tool not there in AR 3 Studio Pro



carlcath
12-28-2009, 07:54 AM
I downloaded and registered AR 3 Studio Pro last night. On the tool wheel under "selection" there are 10 presets incl square, circle, freehand, mask, ect. However, there is no "magic wand". Where is the tool?
:confused:

bebraw
12-28-2009, 08:13 AM
There does not appear to be a preset containing magic wand in the default installation yet. The tool is there, though. Albeit a bit hidden.

Open up "Settings" Pod. "Magic Wand" is the fifth type. Feel free to set up a preset containing it. :)

carlcath
12-28-2009, 08:35 AM
Thanks. It was well hidden. :)

Judith Tramayne
12-28-2009, 10:24 AM
It's not well hidden if you remember to have your setting's pod open no matter what tool you're using. ;)

Judith

Someonesane
12-28-2009, 11:46 AM
Presets are basically saved Settings options and can be created by users of AR3. The ones included with AR3 were created either by the AR team or the Beta testers. So it's important to remember that some tools may have a number of options available for it within the Settings Panel. When one finds a particular combination of settings to be favorable, it's a good idea to then create a Preset of it for later use.