PDA

View Full Version : Text on the iPad



joey301
06-09-2011, 11:44 AM
Is there a way to add text using the iPad Artrage? Doing it with my stylus is messy.
Thx

DaveRage
06-12-2011, 09:33 PM
The iPad version of ArtRage doesn't have a text tool, so there's not currently a way to do that.

joey301
06-14-2011, 11:22 AM
The iPad version of ArtRage doesn't have a text tool, so there's not currently a way to do that.

Thank you.

suziQ54241
06-14-2011, 12:32 PM
There is a work around, you could set the type in another app like inkpad or SketchBook Pro make white bkg. With the type black or in color then import to AR and set the layer to multiply.